الحسابات المصرفية
العربية
Online Donation - التبرع الالكتروني
حملة كفالة الطالب الجامعي
تعيش فلسطين والفلسطينيين أوضاعاً استثنائية على مدى قرابة 60 عاماً من الاحتلال والظلم والحصار وعدم الاستقرار وبالأخص مناطق قطاع غزة. وبعد قرابة 10 سنوات من الحصار الظالم وإضافة إلى ثلاثة حروب كان آخرها حرب رمضان الماضي عا

Nablus Reşadiye Okulu hizmet vermeye devam ediyor
Bugün açılışı gerçekleştirilen ve Osmanlı İmparatorluğu’nun en önemli eserlerinden biri olarak kabul edilen Nablus Reşadiye Okulu TİKA tarafından tekrar yenilenerek, yeniden Filistin halkının hizmetine sunuldu. Okulun açılış töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da hazır bulundu.

DİYANET iŞLERİ BAŞKANLIĞI GÖRÜŞMESİ
Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Moim Naim Diyanet İşleri Başkanı Sayın Mehmet Görmez ile Gazze'yi konuştu.

Gazzeli Yetim Çocuklar İçin Yemek
Sayın Başkanımız Moin Naim Dünyev'in Gazzeli yetim çocuklar adına düzenlemiş olduğu yemek organizasyonuna katıldı.

أكثر

Filistin Eğitim Bakanlığı Gazze'deki zararları açıkladı.
51 GÜN SÜREN SON SALDIRILARIN EĞİTİM ZARARLARI

Gazze’ye 41 tır okul idari bina yapımları için inşaat malzemesi geçti
Dünya kamuoyunundan yükselen tepkiler karşısında zor durumda kalan işgal devleti İsrail’in Kerm Ebu Salim Sınır Kapısı’ndan çimento, mıcır ve demir yüklü 41 tırın geçişine izin verdiği bildirildi.

Filistinli öğrenciler Gazze'de 'saldırı sergisi' açtı
Filistinli öğrenciler tarafından Gazze'de açılan sergide, İsrail'in bölgeye düzenlediği son saldırılarda kullandığı silahlar halka gösterildi.

Avrupa İşadamları Birliği (EBA) GAZZE’DEKİ İRADE PROJESİNE ÖDÜL VERDİ
Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı desteğiyle Gazze’de hayata geçirilen Gazze-Savaş Engellileri Rehabilitasyon Projesi (İrade), EBA tarafından 2013 En İyi Filistin Projesi seçildi.

FİLİSTİN İRADE PROJESİ
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı(TİKA) tarafından Gazze’de başlatılan İrade Projesi, Gazzeli savaş mağdurlarını hayata bağlamaya devam ediyor.

أكثر

Gazze İslam Üniversitesinde Burs Töreni-الاحتفال بالجامعة بتوزيع منح دراسية مقدمة من اللجنة الخيرية لمناصرة فلسطين- فرنسا

حملة كفالة الطالب الجامعي

Düzenli Bağış Talimatı